5è concurs de punts de llibre “Josep Maria Torruella”

Proclamació dels guanyadors del

V Concurs de Punts de Llibre

(Memorial Josep Maria Torruella)

2017

D’entre els dissenys que aquest any s’han presentat, s’han declarat guanyadors del Concurs de Punts de Llibre 2017 els presentats pels següents participants:

  • 1r premi: Gerard Rodríguez Muñoz (8 anys), de l’Escola Samuntada. El seu disseny serà el que anirà a l’anvers del punt de llibre d’aquest any. 
  • 2n premi: Kiko Rodríguez Rodríguez (8 anys), de l’Escola Samuntada.
  • 3r premi: Estel Vallribera Muro (4 anys), de l’Escola Ribatallada.
  • Accèssit A: Raian Bouchane (7 anys), de l’Escola Samuntada.
  • Accèssit B: Irene Calaso (6 anys), de L’Escola Ribatallada.

Gràcies a tots els concursants i enhorabona als guanyadors i guanyadores. Us esperem a tots a la cerimònia de lliurament dels premis corresponents dins de la propera Festa Major.


Per cinquena vegada tornem a convocar el concurs infantil de punts de llibre, amb el que triarem el que aquest any lliurarem a la nostra parada de la ‘Fira de Sant Jordi 2017’.

La Biblioteca d’Estudis Creualtencs, que és la nostra “secció literària” a La Creu Alta, sempre ha presentat un punt de llibre exclusiu pera cada Diada de Sant Jordi, “dia del llibre” – i de la rosa -, dissenyats pel nostre company Josep Maria Torruella fins al darrer any abans del seu traspàs. En memòria d’ell i d’aquesta aportació a la cultura del barri, des d’aleshores posem en mans dels infants aquest disseny exclusiu mitjançant aquest concurs que, a més, premia als futurs artistes de les noves generacions.

Aquest any, el tema del disseny voldríem que fos el Vapor Cusidó, si bé són admissibles qualsevol altre que, això sí, respecti la mida d’un punt de llibre (6×20 aprox.).

Qualsevol infant de 14 anys o menys hi pot participar, a través de l’escola o de l’esplai als que assisteixi, així com aportant directament la seva opció portant-la a la nostra seu del carrer Major, 70, els dilluns o dimecres de 6 a 2/4 de 8 de la tarda.

Animeu-vos i aprenguem a estimar la cultura!