Grafit de Werens a la plaça de Lluís Subirana

A la plaça del Lluís Subirana, gairebé des del moment que la vam inaugurar, hi ha un ‘grafit’, pintat a les parets de l’andròmina pseudo-elèctrica que no es va enderrocar al seu angle de Ponent, obra de l’artista local Werens, del que ja hem tingut col·laboracions anteriorment, l’existència del qual no és casual perquè va ser encomanat per Òmnium Cultural en comú acord amb l’Associació de Veïns.

Teníem pendent alguna cerimònia d’inauguració d’aquesta pintura, que no s’ha efectuat abans per dificultats de calendari entre l’autor i els promotors, i això podrà solicionar-se el proper dissabte dia 10 de juliol, a les 8 del vespre i davant de l’obra en sí, doncs podrem portar a terme per fi l’acte pendent, malgrat haver-ho de fer encara dins de les normes sanitàries pendents.

Tot el veïnat hi és convidat, en tant que tothom respectem en tot moment l’esmentada normativa.