Actes centrals de la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta

La data exacta en la que es van escripturar les primeres cases que es van conservar a l’incipient nucli urbà de la Creu Alta va ser el 2 de febrer de 1772. El dia 2 de febrer proper serà quan farà exactament 250 anys d’això.

Serà, per tant, aquest proper dia 2 de febrer quan es portaran a terme els actes principals de tota la commemoració dels esmentats 250 anys. Rebrem a les màximes autoritats de la ciutat i de Catalunya a l’exposició temporal del carrer del Teatre, i amb elles inaugurarem una placa que es fixarà al lloc exacte on s’edificaren aquelles cases i una altra que es posarà al peu d’un roure nou que es plantarà a la plaça de la Creu Alta.

Sota els arrels de l’esmentat roure s’enterrarà també una “càpsula del temps” en la que dipositarem documentació relativa a aquest esdeveniment, per a què en quedi constància per a la prosperitat.

Per a més informació sobre aquests actes principals, consulteu la pàgina web d’aquest portal dedicada a la commemoració en qüestió.