Ràdio Sabadell fa 20 anys

La emisora local Ràdio Sabadell celebra aquest any el 20è aniversari de la posta en marxa de l’actual equip en la difusió radiofònica a la ciutat.

Dins dels actes d’aquesta celebració, l’emissora ha decidit participar també en la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta, organitzant la transmissió dels programes del matí del proper dia 11 de febrer des de la pròpia plaça de la Creu Alta. Es dona la circumstància també que aquesta jornada serà el dia internacional de la ràdio, motiu pel qual l’esdeveniment serà una triple celebració.

Hi participaran diverses personalitats del barri i d’altres invitats significatius. Si voleu més informació al respecte, consulteu el web de Ràdio Sabadell o la pàgina d’aquest dedicada als 250 anys del barri de la Creu Alta.