Rua Infantil de Carnestoltes 2022

Aquest any sí que podrem tornar a organitzar la Rua Infantil de Carnestoltes de la Creu Alta. Els impediments que ho van impedir l’any anterior sembla que s’han pogut superar.

Aquesta edició serà doncs com ha estat costum mentre ha estat possible. Totes les escoles i esplais del barri estan invitades a participar-hi, així com, si es contacte amb l’organització (Llamps i Trons), a títol personal, degudament inscrits amb antelació. Hi haurà, al final, l’espectacle infantil habitual i l’esperat berenar per a tothom, gentilesa dels forns i obradors del barri.

En aquesta ocasió, a més, hi haurà una figura excepcional: hi participarà una carrosa, amb motiu de la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta, en aquest cas gentilesa del Teatre del Centre P. Sant Vicenç.

Us hi esperem…