Les 7 parròquies

L’antic poble de Sant Vicenç de Jonqueres, o sigui, La Creu Alta 250 anys enrere, no era més que una parròquia del municipi de Sant Pere de Terrassa. Aquest estaba format per 7 parròquies com la nostra: Sant Pere de Terrassa (la principal), Sant Quirze de Galliners (avui Sant Quirze del Vallès), Sant Miquel i Santa Maria de Toudell, Sant Martí de Sorbet (aquestes tres a Viladecavalls avui) i Sant Julià d’Altura, també agregada a Sabadell el 1904, amés de Sant Vicenç.

El proper acte de la commemoració dels 250 anys de la Creu Alta ens convida a visitar cada una d’elles en l’estat que avui es troba, en una excursió de tot un dia amb autocar, amb dinar de germanor inclòs.

Si teniu interés en participar en aquesta excursió a les 7 parròquies, trobareu més informació en la pàgina d’aquest web dedicada als 250 anys del barri de la Creu Alta.