Sardanes a la plaça de la Creu Alta

Les entitats culturals del barri també volen commemorar els 250 anys del barri de la Creu Alta. Una d’elles, molt significativa, és Sabadell Sardanista, que habitualment te cura d’organitzar audicions de sardanes a la ciutat de Sabadell.

El proper dia 3 d’abril ho farà també però d’una manera especial. El lloc on es portarà a terme l’audició d’aquell diumenge serà la plaça de la Creu Alta, on no s’hi sol programar actes d’aquest tipus si no és per Festa Major.

També serà una audició extraordinària, doncs la protagonitzarà la Cobla Contemporània, que tampoc tenim la sort de sentir-la, i de veure-la (que en això n’és un espectacle en sí), gaire sovint.

Aquesta serà la participació en la commemoració dels 250 anys del barri de la Greu Alta d’aquesta tradicional entitat, que per la seva part celebra enguany el seu 75è aniversari.