Exposició a Sant Pere de Terrassa

L’exposició que, per a la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta, ha estat disposada al carrer del Teatre de la Creu Alta fins avui, es podrà veure uns quants dies més al barri de Sant Pere de Terrassa.

Els amics d’aquell antic poble, per participar també en la commemoració, ens han demanat que la traslladem allà, al marc incomparable de la Seu de Terrassa, on hi serà exposada des del dia 28 d’abril proper, en el que la tornarem a inaugurar bo i repetint la xerrada sobre la celebració i la història comuna d’aquests anys.

Són convidats tots aquells veïns del nostre antic cap i casal, però també hi pot assistir qui ho desitgi a aquesta presentació. Tanmateix, l’exposició romandrà al carrer igual com ha estat a la Creu Alta, de manera que es podrà visitar quan i com es vulgui, també sense limitacions d’espais o d’horaris.