Acte final de la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta

Els diferents actes programats per a la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta arribaran a la seva culminació aquest proper dissabte 28 de maig. Un acte de celebració conjunta de totes les entitats que han participat en els diferents esdeveniments organitzats posarà punt final a l’extens programa seguit, que va començar fa divuit mesos i que acaba ara, en començar noves celebracions d’aquest barri que, per l’edat que té, està més viu que mai.

En aquest programa no només s’han realitzat actes puntuals, propis d’una diada concreta, sinó que se n’han encetat d’altres que només han estat el primer dia d’una nova era pel barri i pels diversos temes recuperats. Fins i tot alguna cosa ha caigut del calendari previst i se celebrarà més endavant, quan s’hagi fet ja aquesta clausura, que no significa pas el final de res sinó el principi d’uns 250 anys més. Al menys…

Enhorabona a tots i totes!