46è aniversari de l’Associació de Veïns de la Creu Alta

Comptant des de la data dels primers Estatuts de l’Associació de Veïns de la Creu Alta, el 17 de juliol de 1976, han transcorregut ja 46 anys des d’aquella fundació de l’entitat.
Aquesta, però, no es constituí realment aquell dia. Evidentement ja existia abans i fou aleshores quan es decidí formalitzar-la amb aquest requisit protocolari. El moviment veïnal al barri va nèixer molt abans, quan el veïnat va començar a adonar-se que li calia auto-organitzar-se per poder defensar millor els seus interesos col·lectius, que sistemàticament eren ignorats per aquells temps. Un repàs a la ‘HISTORIA DE LA CREU ALTA’ ens recordarà molts dels fets i motius pels que els tallarets i les tallaretes van optar per aquesta forma d’organització.

Passat el temps, ara ja en celebrem 46 anys d’existència. Generacions de veïns han continuat amb aquella tasca, que no va ser puntual perquè encara a l’actualitat se’ns fa necessària ben sovint.

Si es manté aquesta data com la de commemoració d’aquest aniversari, aviat farà mig segle que així anem…