Vacances

Quan arriba l’estiu – i aquest any sembla que ja fa dies que ha arribat – és el moment més idoni per agafar una petita temporada per reposar de l’agitada activitat que ens envolta cada dia i fer una mica del que en diem “vacances”. Els que gestionem aquesta associació veïnal també ho fem així, triant el mes d’agost com aquest moment més ideal; aquest any també hem determinat aquest petit descans.

Això no vol dir, però, que deixem d’estar al tanto de com van les coses pel barri durant aquests dies. Si hi ha alguna cosa que requereixi que “deixem de descansar”, d’imediatament tornarem a la nostra tasca: el benestar del barri forma part indisoluble del nostre benestar. Per tant, si en algun moment algú creu que això esdevé necessari, només ha de trucar al nostre telèfon – 616012591 – i trobarà a aquesta entitat a punt del que calgui.

Si tot va bé, però, el 29 d’agost tornarem a la situació habitual de la resta de l’any. Reordeu doncs que ens podem tornar a trobar personalment els dilluns i dimecres, de 6 a 8 de la tarda, al nostre actual local social, al carrer Major, 70.

O per la xarxa social que preferiu…

L’Associació de Veïns de la Creu Alta “te cura” del barri sempre.