Diada de Catalunya

Cada any, un cop l’estiu comença a acabar, ens trobem amb els esdeveniments ja habituals del mes de setembre. Primer arriba la FESTA MAJOR DE SABADELL i després la Diada de Catalunya, l’11 de setembre. No és fins que aquests dos no es culminen que no comença realmet el nou curs lectiu; encara que algú s’eforci en que això passi més aviat, a Sabadell (i a la Creu Alta), la temporada comença després d’acabar aquestes ambdues “festes”.

L’afectació de la Festa Major de Sabadell a la Creu Alta és aquest any aproximadament la mateixa de cada any. Diverses activitats es porten a terme al barri i la dedicació de tota la ciutat a la festa gran també implica al nostre. Últimament, la festa de la ciutat també vol ser la festa dels seus barris…

I pel que fa a la Diada de Catalunya, com cada any fem que la Creu Alta participi com a tal als actes institucionals que s’organitzen a Sabadell. Creiem que és el que correspon respecte al País al que tots pertanyem.

Després, efectivament, tornarà a començar l’altra festa del nostre dia a dia…