35è Aplec de Jonqueres

L’Aplec de Jonqueres se celebra cada any quan arriba el darrer cap de setmana del mes de setembre. Aquest any això vol dir els dies 24 i 25 de setembre propers.

Poques vegades s’ha hagut de suspendre tot l’esdeveniment per causes de força major, com ara unes condicions climatològiques adverses, que en aquesta època de l’any és molt prossible que es produeixin.

Aquest any sembla ser que tenim moltes possibilitats de que això ens torni a passar, de manera que la prudència, en vistes d’aquests pronòstics, ens fa preveure que podríem haver de tornar-ho a suspendre tot i, per tant, s’ha pres la decisió d’ajornar la celebració per a un altre cap de setmana proper.

Per aquest motiu, preneu nota de que el 35è Aplec de Jonqueres de 2022 es portarà a terme els propers dies 8 i 9 d’octubre, amb el mateix programa – horaris i actes – que estava previst i que podeu trobar a la pàgina d’aquest portal web dedicada a aquest esdeveniment.

Esperem que el temps ens respecti, i les demés circumstàncies també, i ho puguem gaidir amb plenitud i amb l’èxit social de sempre.

Tallarets, tallaretes… aquest any tindrem el nostre 35è Aplec!