Pàgina d’inici

Benvinguts a la pàgina web de l’Associació de Veïns de La Creu Alta.
Mitjançant aquesta pàgina web intentem acostar-vos les diferents activitats lúdiques, les festes culturals, l’actualitat del barri, l’acció cultural, cívica o social, les publicacions de la Biblioteca d’Estudis Creualtencs, etc. que promou i tira endavant l’Associació de Veïns de La Creu Alta amb la participació de tots. D’aquesta manera, esperem que siguin útils per a tothom els diferents serveis i informacions que es recullen a la pàgina.

Si voleu formar part d’aquesta associació, com a membre de ple dret a la mateixa, com a associat general, com a veí o veïna del barri o com a persona interessada en les nostres accions, les nostres activitats, les nostres organitzacions i esdeveniments o en la consecució dels nostres fins socials, només cal que ompliu la butlleta que obtindreu clicant aqui, si ho creieu oportú, o que us dirigiu a la nostra seu social els dies i a les hores que tenim destinats per a l’atenció a socis, amics i públic en general.

One comment

Comments are closed.