30è Aplec de Jonqueres – Inaugurem el local de El Tallaret

30è Aplec de Jonqueres

Us tornem a convidar a participar en el que aquest any serà el 30è Aplec de Jonqueres, en cada un dels seus actes.

Especialment al VII Concurs de Ratafia, per al que trobareu les seves bases si cliqueu aquí.

També a l’arrossada popular que tornarem a organitzar el diumenge a l’esplanada de l’antiga ermita de Sant Vicenç de Jonqueres, a la que haurieu d’apuntar-vos tan aviat com pugueu, i aquest any singularment als actes d’inauguració de l’actual local social del Casal Popular de La Creu Alta ‘El Tallaret’, que estan inclosos en el programa general que desenvoluparem en el mateix cap de setmana, del 22 al 24 de setembre d’enguany.

Hem cregut inclús que l’ocasió s’ho valia i hem editat un nou número del tradicional ‘Full de Jonqueres’, la versió electrònica del qual podreu veure si cliqueu ara aquí.

Veniu i apunteu-vos, que tornarem a començar una nova temporada d’esdeveniments que tindrem molt de gust en compartir l’alegria que ens reportaran amb tots vosaltres, un rere l’altre i començant pels que ara us esmentem.

Us esperem!