Concurs de ratafia 2020

10è Concurs de Ratafia de La Creu Alta

Per desè cop consecutiu, tornem a convocar el Concurs de Ratafia que celebrem dins dels actes del programa per l’Aplec de Sant Vicenç de Jonqueres.

El convoquem en començar l’estiu perquè és ARA quan s’han de collir les herbes que es vulguin fer servir per a l’elaboració de la producció de la ratafia d’aquest any.

Us animeu a participar-hi? Ara és el moment de decidir-ho: inscriviu-vos i comenceu a xinxollar (sacsejar i posar a sol i serena) la garrafa d’aquest any.

L’Associació de Veïns de la Creu Alta us invita a participar en el “10è Concurs de Ratafia”, dins dels actes del tradicional Aplec de Sant Vicenç de Jonqueres. El concurs consisteix en la presentació i posterior valoració de les ‘ratafies’ que els concursants hagin aportat segons les bases del concurs, per part d’un jurat composat per varis sommeliers acreditats del nostre país. L’esdeveniment el portarem a terme el diumenge dia 27 de setembre, a quarts d’una del migdia, a l’esplanada de l’ermita de Sant Vicenç de Jonqueres, en un ambient agradable i de festa inclòs en la resta dels actes del Programa del 33è Aplec de Jonqueres de 2020.

Apunteu-vos al 616012591. Tan aviat com pugueu…