Presentació a les entitats de la Creu Alta del projecte de commemoració dels 250 anys de la Creu Alta

El 250è aniversari de La Creu Alta no és un esdeveniment només de l’Associació de Veïns del barri: és de tot el veïnat i de totes les entitats del mateix, socials, cíviques, comercials, esportives i particulars de tota mena. Seran els 250 anys de tota la Creu Alta i, per tant, és motiu de celebració de tot el barri, de cadascú des de la seva situació i la seva perspectiva.

La ‘Comissió de Festes 2021’, que s’hi ha posat mans a l’obra a fons, té la pretensió d’organitzar per aquest motiu una sèrie d’actes més o menys formals per a què aquest fet tan extraordinari tingui la ressonància social i la commemoració pública que li correspon per tan significativa xifra d’anys. Però no han de ser només aquestes activitats, les que es proposin des de l’Associació de Veïns, les que han de significar la celebració de tot el barri, sinó que n’han de sorgir i organitzar-se més des de tot l’entorn social de la Creu Alta.

Per això doncs, la intenció d’organitzar més actes, activitats i commemoracions als respecte es fa extensiva ara a totes les esmentades entitats de la Creu Alta. Hem presentat – telemàticament – el projecte inicial a totes elles, en un esborrany incipient del què es podria anar fent en els propers mesos. Tothom ha estat convidat a afegir-s’hi, amb la solemnitat, o no, que correspon a aquest assenyalat esdeveniment.

A jutjar per la rebuda que la proposta ha tingut, gran part del barri sembla ser que s’hi apunta. El programa definitiu pot arribar a ser espectacular.