250è aniversari del barri de la Creu Alta

Els actes de commemoració dels 250 anys de la Creu Alta segueixen endavant i ja tenim un “programa oficial” que ens esbossa el que ja s’ha anat fent i el que pretenem fer encara, els propers mesos, que potser és la part més significativa de la celebració.

Ara, per tant, ja es pot preveure actes i esdeveniments venidors, així com les seves dates previstes en el calendari, si tot va com està preparat, i moments en els que participar en allò que s’organitzi i fins i tot d’afegir-s’hi personalment o com a col·lectivitat si és el cas.

Podeu trobar més informació en la pàgina d’aquest portal web que dediquem exclusivament a aquest tema en concret. També podeu anar veient imatges i cometaris sobre el que s’ha fet en el nostre blog cronològic.

Estem ‘de festa’ a la Creu Alta durant molts dies. Tot el barri està celebrant aquest aniversari tant destacat. Si encara no us hi haveu afegit, ara és l’hora!

Domassos per penjar als balcons