Jornada de les entitats esportives, en commemoració dels 250 anys de la Creu Alta

L’aniversari que aquests dies s’està celebrant a la Creu Alta és l’aniversari de tot el barri, o sigui, de tot el seu veïnat i de totes les entitats que en formen part.

Hi ha un bon nombre d’entitats esportives a la Creu Alta. Dins dels actes de l’esmentada commemoració, vàries d’elles hi dedicaran un cap de setmana a participar en aquesta celebració.

Les arlequinades entitats Creu Alta Sabadell Bàsquet, Futbol Sala Sabadell Femení, Creu Alta Sabadell Handbol i el Centre d’Esports Sabadell dedicaran els seus corresponents partits dels dies 5 i 6 de febrer a aquesta commemoració, realitzant actes respectius a l’inici o la mitja part de cada cas.

Tot el barri està invitat a participar-hi en cada un d’ells. Per a l’obtenció d’entrades, si és el cas, o per conèixer horaris i disposicions, podeu consultar la pàgina web d’aquest portal dedicada als 250 anys del barri de la Creu Alta.