Presentació del nou llibre de la BEC: “Història de Jonqueres”

La commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta ha fet remoure informació, imatges i referències històriques de tota mena, sobre l’esdeveniment en sí i sobre tota la història de la Creu Alta. Exemple del resultat d’aquesta recerca es pot veure a l’exposició temporal que hi ha al carrer del Teatre.

Tota aquesta informació també ha donat peu a recopilar-la en un llibre que serà la nova edició de la Biblioteca d’Estudis Creualtencs (BEC) per a aquest any 2022. Amb el títol “Història de Jonqueres” (o sigui, la història de la Creu Alta), el comissari de l’esmentada exposició, Jordi Torguet, ha efectuat la tasca de reunir en una sola publicació tot el que anteriorment s’ha publicat sobre la història del barri, des de la mateixa BEC i des d’altres publicacions específiques de la Creu Alta.

Aquest nou llibre serà presentat el proper dia 6 d’abril al Centre Cívic de la Creu Alta i, tanmateix, estarà disponible al públic que el vulgui obtenir per a la propera Diada de Sant Jordi.