Diada de Sant Jordi 2022

Aquest any hi haurà altra vegada la “fira del llibre” a Sabadell, per la Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril proper.

Sembla que ja estem a la sortida de l’època pandèmica que tantes coses ha impedit realitzar i, si no hi ha canvis d’última hora, les paradetes de roses i de llibres tornaran a omplir el centre de Sabadell, aquest any en concret a la mateixa Rambla.

Una d’elles tornarà a ser la de la Biblioteca d’Estudis Creualtencs (BEC), que portarà les seves publicacions a la festa dels llibres que se celebrarà amb moltes ganes, després de no haver-ho pogut fer darrerament. No hi faltarà a la nostra paradeta la novetat d’aquest any, sorgida de la commemoració dels 250 anys del barri de la Creu Alta. La “Història de Jonqueres” estarà ja a l’abast de tothom.

Ens veurem doncs allà, no?