Convocatòria de l’11è Concurs de Ratafia de la Creu Alta

Per onzè cop consecutiu, tornem a convocar el Concurs de Ratafia que celebrem dins dels actes de l’Aplec de Sant Vicenç de Jonqueres.

El convoquem en començar l’estiu perquè és ARA quan s’han de collir les herbes que es vulguin fer servir per a l’elaboració de la producció de la ratafia d’aquest any.

Us animeu a participar-hi? Ara és el moment de decidir-ho: inscriviu-vos i comenceu a xinxollar (sacsejar i posar a sol i serena) la garrafa d’aquest any.

L’Associació de Veïns de la Creu Alta us invita a participar al “11è Concurs de Ratafia de la Creu Alta”. El concurs consisteix en la presentació i posterior valoració de les ‘ratafies’ que els concursants hagin aportat, segons les bases publicades al nostre web, amb la deliberació d’un jurat compost per varis sommeliers acreditats del nostre país. L’esdeveniment el portarem a terme el diumenge dia 25 de setembre, a quarts d’una del migdia, a l’esplanada de l’ermita de Sant Vicenç de Jonqueres, en un ambient agradable i de festa tradicional inclòs en la resta dels actes del Programa del 35è Aplec de Jonqueres de 2022.

Apunteu-vos al 616012591. Tan aviat com pugueu…

Si voleu conèixer amb detall les bases d’aquest concurs, mireu-les aquí.